Ruilen

Hoe kan je dagen ruilen, crediet gebruiken, wisselen, etc, etc

Teddy Kids biedt ouders de mogelijkheid om gemiste dagen opnieuw te gebruiken binnen 30 dagen, zolang er ruimte beschikbaar is, zolang het minimaal 1 werkdag (24 uur voor 07:00, buiten weekenden) van te voren is gemeld binnen Zaycare.

UPDATE: Rules have changed from 1st April 2019

Je ontvangt crediet ter waarde van de afgemelde dag (Geboekte uren x uurtarief) - let op dat dit niet altijd overeenkomt met de nieuw geboekte extra dag.

Gemiste dagen moeten gemeld worden via het systeem Zaycare, wij nemen niet de verantwoordelijkheid als dit via bericht gemeld is en te laat in het systeem ingevoerd wordt - de dag wordt NIET gecrediteerd. De verantwoordelijkheid van melding in Zaycare ligt bij de ouder. Swaps worden uitgegeven als beloning hiervoor.

Houd er rekening mee dat na het bevestigen van een “gemiste“ -dag in Zaycare deze dag beschikbaar wordt voor andere ouders en dat het tegoed kan worden toegevoegd aan uw account (op voorwaarde dat dit op tijd is gebeurd). Dit betekent dat u uw recht op gebruik verliest voor de gereserveerde dag (en). Als er een fout is gemaakt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, zodat we de informatie opnieuw kunnen instellen.

  • Flexibele dagen en Halve contract dagen (07:30-13:00 // 13:00-18:30) kunnen niet verlengd worden met crediet, noch crediet gegeven voor verkorte contract dagen.
  • Geboekte "extra" dagen zijn altijd "final" en worden niet gecrediteerd.
  • Gemiste Dagen kunnen niet financieel gecompenseerd worden of geruild worden met vaste contract dagen.
  • Als je dagen meer dan 25% ruilt afwijkend van je vaste rooster, behoudt Teddy Kids het recht je contract te veranderen naar een flexibel contract. Let op hier kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.
  • Extra dagen zijn altijd op basis van onze standaard tijden en standaard tarieven.
  • N.B. Als u meer dan een maand niet betaald hebt, wordt het recht om extra dagen te boeken + tegoed te gebruiken opgeschort.
  • N.B. Het creditsysteem is een bonus bovenop onze reguliere service, we behouden ons het recht voor om de regels op elk moment te wijzigen..